🚀

RISE

Šta možeš naučiti na Rise-T startup?

Cilj startup Akademije je da odabranim studentima pruži dodatnu vrijednost u oblasti startup ekosistema – umijeće pokretanja sopstvenog biznisa i kreiranja novih grana u ekonomiji Crne Gore. Edukacija koja će trajati četiri mjeseca, počevši od februara, omogućiće odabranim učesnicima da nauče kako da razmišljaju o komercijalizaciji svojih inovativnih ideja i pokretanju sopstvenog biznisa, kao i o podjednako važnoj prezentaciji projekta. Na kraju obuke i ove će godine biti organizovano finalno takmičenje na kome će biti odabrani i nagrađeni timovi sa najboljim i najperspektivnijim inovativnim startup rješenjima.
Prijave će trajati od 1. januara do 1. februara, nakon čega će uslijediti proces odabira šest timova koji će i učestvovati. Pravo prijavljivanja imaju studenti Elektrotehničkog i Prirodno-matematičkog fakulteta, tj. timovi sastavljeni od 3 do 5 članova.
Ovogodišnji partner DigitalDen će timu koji odabere dodijeliti specijalnu nagradu - dvonedjeljno putovanje u SAD-e, sa organizovanim sastancima sa potencijalnim investitorima, stranim univerzitetima, inkubatorima, mentorima i biznis liderima širom SAD.
Last modified 1yr ago