🔎

Zaori dublje proširi brazde

Projekat pod nazivom „Zaori dublje, proširi brazde“ je preduzetničko-istraživački poduhvat namijenjen srednjoškolcima, koji organizuje Studentski biznis centar na UDG-ju.
Budite dio zanimljivih aktivnosti, predavanja uglednih profesora, kvizova, team building aktivnosti, istraživanja, izazova i prisustvujte Berzi preduzetničkih ideja gdje ćete moći da vidite kako autori svoje ideje predstavljaju uglednim crnogorskim kompanijama koje će da ih otkupljuju.
Ovaj projekat će na jednom mjestu okupiti srednjoškolce, mlade istraživače iz gotovo svih gradova i srednjih škola u Crnoj Gori, koji će imati priliku da se takmiče u rješavanju zadatih istraživačkih izazova, putuju Bulevarom Znanja Podgorica – Cetinje, posjećuju kulturno istorijski važna mjesta na toj dionici, učestvuju u zanimljivim teambuilding aktivnostima, i na kraju prisustvuju Berzi preduzetničkih ideja, najvećoj “smotri” biznis ideja u Crnoj Gori.

Šta je cilj projekta?

Cilj ovog preduzetničko-istraživačkog poduhvata jeste da mladima podigne svjest o značaju inovacija, kao i da prezentuje neke od prilika koje im se nude kako bi svoje ideje pretvorili u kvalitetne istraživačke radove, projekte ili startup kompanije, kao i ostvarili potencijal u ma kojoj oblasti djelovanja, sa posebnim akcentom na preduzetništvo, inovacije i naučno-istraživački rad. Prioritet u selekciji prijava će imati upravo oni koji pokažu da posjeduju preduzetnički ili istraživački duh u sebi!

Ko se može prijaviti?

Poziv je otvoren za sve srednjoškolce, prvenstveno maturante, koji pored priloženog eseja ili pjesme, prijavu mogu upotpuniti crtežom, fotografijom ili video materijalom u maksimalnom trajanju do 60 sekundi, ili nekim drugim oblikom kreativnog iskaza.
Facebook
Twitter
Instagram
sbctim.me